Handelsbetingelser

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  • Find den eller de varer du ønsker at købe, læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  • Indtast dine personlige oplysninger
  • Vælg foresendelses-/betalingsmåde
  • Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet


Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.
Når du tegner et abonnement/ betaler via kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under, skal aftalen indgås af en forælder eller værge.
En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

På www.cloud-nine.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du vekommen til at kontakte os. Der er også mulighed for at bestille/køber varerne i vores fysiske butik Cloud Nine, Rødvigvej 69, 4673 Rødvig, cvr. 21266086. Du er også velkommen til at kontakte os via tlf og bestille dine varer.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@cloud-nine.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Cloud Nine. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Cloud Nine.

Generelle oplysninger Cloud Nine V/ Monica Joan Lykke Holst Andersen
www.cloud-nine.dk
cvr. 21266086
Rødvigvej 69
4673 Rødvig Stevns
Danmark
Tlf. 29 60 00 84

Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort
- Internationale kreditkort
- MobilePay
- Bankoverførsel – ved denne betalingsform er du ikke dækket af indsigelsesordningen
- ViaBill

Alle priser i Cloud Nine - på web-adressen https://www.cloud-nine.dk
er inkl. moms. Betalingen trækkes først, når varen afsendes. Det vil også sige, at når du pre-ordrer en vare, så betaler du først, når varen afsendes til dig.

ViaBill Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

AnyDay Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Cloud Nine anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS.
Leveringstid 1-4dg

Fri fragt ved køb over 500 kr.
Fragtpriser ved køb under 500 kr.
Fragt leveret med GLS til pakke shop 45 kr.

Risikoen for varerne Risikoen for varer købt i Cloud Nine overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Varer købt hos www.cloud-nine.dk leveres til Danmark. Levering uden for Danmark skal aftales individuelt. Kontakt os via info@cloud-nind.dk for fragtpris og mere info.

Fortrydelsesret Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@cloud-nine.dk, ringe til os på tlf. 29600084, eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ønsker du at benytte GLS, kan du købe en returlabel hos Cloud Nine, som leveres med din pakke. Hvis den mangler, så kontakt os, så sendes den til din mail, det koster kr.45 at benytte denne, og det fratrækkes den betaling der evt. skal tilbageføres til dig.

Ombytning Ønsker du at ombytte varen til en anden str. eller farve, så betaler du returfragten selv, og vi betaler fragten af den nye vare til dig.

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Cloud Nine
Rødvigvej 69
4673 Rødvig Stevns

Du kan også fortryde købet, mod forudgående aftale, at give os besked via mail info@cloud-nine.dk og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Udfyld denne formular - og læg den sammen med varen der skal retur KLIK HER

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Dine oplysninger videregives til vores fragt-leverandør GLS.

Personoplysningerne registreres hos Cloud Nine V/ Monica Joan Lykke Holst Andersen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er cloud-nine.dk

Som registreret hos Cloud Nine V/ Monica Joan Lykke Holst Andersen, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: ino@cloud-nine.dk

Klageadgang Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Monica Holst, info@cloud-nine.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr "  

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14-01-2020